Voorstellen

Met heel veel plezier werk ik al meer dan 30 jaar als diëtist in de eerste lijn. Eerst via Thuiszorg Groningen, later via LIV en Dietistenpraktijk Kuipers en sinds januari 2013 vanuit een eigen praktijk.

Het begeleiden van een verscheidenheid aan mensen op het spreekuur, van kind tot aan oudere, vind ik prachtig werk. Het samen zoeken naar een zo prettig mogelijke manier om dieetrichtlijnen in te passen in het dagelijkse eetpatroon, blijft steeds de uitdaging.

Naast het begeleiden van mensen met diverse ziektebeelden ben ik me in mijn loopbaan gaan verdiepen in het veranderen van eetgedrag d.m.v. Health Counseling, Motivational Interviewing, Cognitieve Gedragstherapie voor diëtisten en ACT. Weten wat gezond eten is of welke dieetaanpassingen nodig zijn is één ding, maar het toepassen en volhouden in de praktijk een andere zaak. Juist op dit vlak kan ik u als diëtist extra hulp bieden.

Ik sta als diëtist geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

 

                                               logo kp